Getuigen van beroving met mishandeling gezocht


Getuigen van beroving met mishandeling gezocht

Laatste update:
28-08-2016 | 09:39

Oss - De politie zoekt getuigen van een beroving die zondagochtend 28 augustus plaatsvond op de Walstraat in Oss. Een inwoner van Oss werd op straat mishandeld en beroofd.

Het 37-jarige slachtoffer uit Oss liep zondagochtend na een avondje stappen rond 3.20 uur over de Walstraat in zijn woonplaats. Plotseling voelde hij een klap tegen zijn hoofd waardoor hij op de grond viel. Het slachtoffer geeft aan dat hij een onbekende man voor hem zag staan die geld eiste.
Hierop gaf hij zijn geld af. Vervolgens werd hij nogmaals geslagen en/of geschopt. Het slachtoffer is ter plaatse onderzocht door het ambulancepersoneel. Hij diverse schaafwonden en kneuzingen op.

Getuigen gezocht

De dader is een blanke man met een vrij stevig postuur, ongeveer 1.75 - 1.80 meter lang met een rond hoofd. Opvallend was dat de man een ontbloot bovenlijf had. Mogelijk dat er nog een tweede persoon betrokken was bij de beroving. De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets
hebben gezien of gehoord dat met deze beroving verband kan houden. Heeft u informatie, bel 0900-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.