Dieven aanhangwagen op heterdaad betrapt


Dieven aanhangwagen op heterdaad betrapt

Laatste update:
03-09-2016 | 11:40

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk West

Sprundel - In de nacht van donderdag op vrijdag zijn twee mannen en een vrouw aangehouden op de Vosdonkseweg op verdenking van diefstal en/of heling van een aanhangwagen.

Surveillanten zien omstreeks 03.40 uur een voertuig met een aanhanger zonder verlichting over de Vosdonkseweg rijden. Bovendien komt de witte kentekenplaat van de aanhanger niet overeen met die van de auto. Reden genoeg om de bestuurder een stopteken te geven. In het voertuig zitten een
20-jarige vrouw en een 27-jarige man uit Sint Willebrord en een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Omdat de inzittenden geen aannemelijk verhaal hebben over de herkomst van de aanhanger zijn zij allen aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

Drugs en inbrekerswerktuigen

In de auto worden harddrugs (amfetamine) inbrekerswerktuigen, diverse slangen en twee jerrycans met een benzinelucht gevonden. De aanhanger blijkt diezelfde nacht te zijn gestolen in Oudenbosch. Deze wordt teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. De overige aangetroffen goederen zijn in
beslaggenomen. Alle verdachten zijn in de loop van de dag weer vrijgelaten. Hun zaak wordt voorgelegd aan de officier van justitie.