A67: afsluiting verzorgingsplaats De Leysing (richting Eindhoven) door werkzaamheden; 3-4 september

A67: afsluiting verzorgingsplaats De Leysing (richting Eindhoven) door werkzaamheden; 3-4 september

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 01 september 2016- Laatste update: 01 september 2016 17:18 uur

Rijkswaterstaat gaat werkzaamheden uitvoeren aan verzorgingsplaats De Leysing aan de A67 in de richting van Eindhoven.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf zaterdag 3 september 15.00 uur tot zondag 4 september 12.00 uur. Hierdoor is de verzorgingsplaats De Leysing afgesloten voor al het verkeer. Gedurende de werkzaamheden is er geen vervangende locatie voor het parkeren.

Afsluiting

Zaterdag 3 september 15.00 uur tot zondag 4 september 12.00 uur:

* Afsluiting verzorgingsplaats De Leysing langs de A67 richting Eindhoven.

Omleidingsroutes naar alternatieve parkeerlocatie

Gedurende de werkzaamheden is er geen vervangende locatie voor het parkeren.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2016 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Meer informatie over afsluitingen vindt u ook op de pagina Geplande werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).