Getuigenoproep steekincident


Getuigenoproep steekincident

Laatste update:
04-09-2016 | 10:00

Amsterdam-Zuidoost - Op zaterdagavond 3 september is een man gewond geraakt bij een steekincident bij Kraaiennest. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 23.00 uur kreeg de politie de melding dat een slachtoffer van een steekincident gevonden was bij de flat Kruitberg. Vermoedelijk kreeg hij bij Kraaiennest ruzie met een man die hem vervolgens stak met een mes. Het 34-jarige slachtoffer is daarna weggerend naar Kruitberg. Ter plaatse
gekomen hulpdiensten verleenden eerste hulp en een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis. De forensische opsporing deed sporenonderzoek en agenten zochten in de omgeving naar de dader. Hij is niet meer gevonden.

Signalement

De dader is een donkergetinte man en tussen de 34 tot 40 jaar oud. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en droeg die avond een grijze broek met daarop een geruit shirt en een donkerbruine jas. Hij had bruine schoenen aan. Hij heeft een sikje en had zijn rastahaar in een cremekleurige panty gerold.

Getuigen gezocht

De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Mensen die meer informatie hebben over deze zaak wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.