Bakkerij Bekkers Beste Bedrijf 2016 in Banket


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20160905 -- Bakkerij Bekkers is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Banketbakkerijbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. ‘Bakkerij Bekkers weet haar grote vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een mooi familiebedrijf waar op hoog niveau met eersteklas producten wordt gewerkt.’

‘Wie weerstaat die specifieke geur die alle zintuigen dwingt de winkeldeur van Bakkerij Bekkers te openen’, vraagt de in oostelijk Brabant opererende brood- en banketbakkerij zich af. De vraag stellen is haar beantwoorden: ‘Niemand toch?’ Klanten hebben de keuze uit een omvangrijke toonbanksortering, variërend van versgebakken brood, gebak en taarten tot warme snacks, zonder uitzondering uit eigen bakkerij. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Bakkerij Bekkers een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Bakkerij Bekkers, want men is continu bezig de producten en service te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant.’

Beste patissier van Nederland

De jury prijst met name de ambachtelijkheid van het bedrijf, doelend op de zorgvuldige selectie van ingrediënten en de aandachtige bereiding. Alle klassieke en moderne broden worden er gebakken, in totaal circa 90 soorten. Bijzonderheden zijn de glutenvrije en de speltbroden. Bij de jaarlijkse landelijke worstenbroodjeswedstrijd eindigt Bekkers al jaren bij de eerste vijf. Maar de bakkerij is bovenal beroemd om haar speciale taarten, want aan nagenoeg alle wensen van de klant ten aanzien van soort of smaak kan worden voldaan. ‘Dat verbaast niet als je weet dat de beste patissier van Nederland, Stephan Kemps, bij Bekkers werkzaam is’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Het bakken vindt centraal plaats in Veghel, waar men beschikt over de modernste bakmachines en bakovens. Van daaruit worden de ovenverse producten dagelijks gedistribueerd over de filialen van Bekkers in Nijnsel, Son, Breugel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel, Uden en Eindhoven. Ze zijn eigendom van het concern. Behalve aan haar eigen winkels levert Bekkers ook aan restaurants en hotels. Eind mei 2016 is de bakkerij bekroond met de titel ‘Bakker met ster’, een soort Michelinster voor bakkers.

Bakkerij Bekkers (officiële naam: Bakkerij Bekkers Brood en Banket BV) is opgericht in 2008, maar vindt haar oorsprong feitelijk al in 1937. Het concern is gevestigd in Veghel en heeft 11 filialen in het oosten van Brabant, samen goed voor circa 105 medewerkers. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper!’, aldus de Nominatiecommissie. ‘Terecht de winnaar van de award voor Beste Bedrijf in deze branche en tevens kandidaat voor de Nationale Business Succes Award 2016.’

Meer informatie: http://bakkerijbekkers.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL7, zondags om 12:55 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:  Dhr. A. Bekkers

Telefoon: 088-018 6200   -  E-mail: (info@bakkerijbekkers.nl); (Alexander@bakkerijbekkers.nl)