De Aquanoom winnaar in Waterprojecten


Succesvol Nederland presenteert de beste bedrijven van Nederland; elke zondag op RTL7, 10:30 uur

Rotterdam, 20160905 -- De Aquanoom is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot Beste Bedrijf 2016 in de Waterprojectenbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘De Aquanoom weet zijn grote vakkennis te combineren met een klantgerichte aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een prachtig bedrijf waar Nederland trots op mag zijn.’

De Aquanoom is een full-service adviesbureau dat actief is in de realisatie van waterprojecten. Het bureau werkt vooral in opdracht van gemeentes, waterschappen en recreatieschappen aan waterbodems, oevers en civiele kunstwerken (gemalen, bruggen, duikers). De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in De Aquanoom een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘De klant extreem centraal’ is de kernwaarde bij De Aquanoom, want men is continue bezig de diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant. Een mooi voorbeeld hiervan is de langdurige samenwerking met veel van hun opdrachtgevers en de enthousiaste reacties die zij van hun opdrachtgevers op deze nominatie mochten ontvangen.

Duurzame relaties

De Aquanoom heeft zich gespecialiseerd in het beheer van oppervlaktewater, zoals sloten, singels, meren, vijvers en plassen. Tot de werkzaamheden behoren het inventariseren en inspecteren van waterbodems, duikerverbindingen, natuurvriendelijke oevers, walkanten en bruggen, werkvoorbereiding, het voeren van directie en toezicht bij de uitvoering van waterwerken en het adviseren op alle terreinen van waterbeheer. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de modernste technieken, zoals GIS en Geodesie/Geodata. Zelf ontwikkelt De Aquanoom online toepassingen voor de uitvoering van haar werkzaamheden in het veld.

‘Een trend van de laatste jaren is dat adviesbureaus worden geselecteerd op basis van de laagste prijs’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘De Aquanoom probeert vooral gewaardeerd te worden op basis van zijn werkwijze en behaalde resultaten. Dat dit een succesvolle koers is, bewijst het groeiend aantal klanten en de hoge klanttevredenheidsscores die het weet te bereiken. Het bureau mikt dan ook vooral op duurzame relaties met zijn klanten. Alleen als je elkaar vertrouwt is een succesvolle samenwerking mogelijk en leidt dit tot synergie-effecten.’

De Aquanoom is opgericht in 2007, telt nu circa 14 medewerkers en is gevestigd in Zoetermeer. Het bureau is vooral werkzaam in Zuid-Holland, Zeeland en Utrecht, maar wil in de toekomst haar vizier richten op heel Nederland. ‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper’, aldus de Nominatiecommissie. ‘Zonder twijfel de winnaar van de award voor Beste Bedrijf in deze branche!’

Meer informatie: www.deaquanoom.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met eigen televisieprogramma’s als Succesvol Nederland en De Succesfactor en kent een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van de company pride en reputatie van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma Succesvol Nederland waarin de genomineerde wordt getoond, is gestart in januari. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: hr. M. Vermeer

Telefoon: 088-0666122  -  E-mail: (marco.vermeer@deaquanoom.nl)