Delticom AG: Remmenkoop.nl - Nieuwe online shop voor remmen

HANNOVER, Duitsland-(BUSINESS WIRE)- Delticom AG, Europa's marktleider op het gebied van online handel in banden en auto-accessoires, presenteert Remmenkoop.nl - de nieuwe online shop voor remschijven en remvoeringen. Het productassortiment bevat meer dan 12.500 remschrijven en 11.000 remvoeringen van diverse merken. Verder bestaat het grote assortiment op Remmenkoop.nl uit banden, velgen, band/velgcombinaties, motorbanden en accessoires. Behalve in Duitsland is er een Deltiom Onlineshop voor remmen in nog 15 andere Europese landen.

'Wij zijn blij dat we nu ook een online shop kunnen aanbieden die gespecialiseerd is in remmen. Dankzij een speciaal zoekfilter op basis van voertuigen kan het passende product eenvoudig en ongecompliceerd worden gevonden: bovendien kunnen klanten via fabrikant, model en motortype, of ook gewoon via het invoeren van de artikelnummer, hun voertuig vinden. Zij komen vervolgens in een overzichtelijke lijst met alle geschikte producten van allerlei producten. De zoekresultaten kunnen verder op verschillende categorieen gesorteerd worden, bijvoorbeeld op de voordeligste aanbiedingen,' zegt Thierry Delesalle van Remmenkoop.nl.

Klanten profiteren op Remmenkoop.nl van Delticoms 15-jarige ervaring in de online handel met banden en accessoires: de verwerking van de bestelling, het distributietraject en de service zijn perfect op elkaar afgestemd. Snelle levertijden evenals een veelheid aan betaalopties zijn extra voordelen voor klanten bij de online koop op Remmenkoop.nl.

Koop remmen en remvoeringen online op:

www.bremsenkaufen.de, www.bremsenkaufen.at, www.bremsenkaufen.ch, www.acheterfreins.ch, www.acheterfreins.be, www.remmenkoop.be, www.kobebremser.dk,www.comprarfrenos.es, www.ostaajarrut.fi, www.acheterfreins.fr, www.brakesshop.ie, www.acquistarefreni.it, www.remmenkoop.nl, www.kjopebremser.no, www.hamulcekup.pl,www.freioscomprar.pt, www.kopabromsar.se, www.brakesshop.co.uk

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160905005402/nl/

Contacts

Media-contactpersonen:

insignis Agentur fuer

Kommunikation GmbH (GPRA)

Henning Jahns

Tel.: +49-511-132214-14

Fax: +49-511-132214-99

(delticom@insignis.de)

of

Delticom AG

Anne Lena Peters

Tel.: +49-511-93634-8909

Fax: +49-511-93634-8301

(anne.lena.peters@delti.com)