Frank van Nistelrooij nieuwe aanvoerder SMATOP50


Noordwijk, 20160905 -- De Sales Management Association (SMA) maakt, als branchevereniging voor sales en commercie, jaarlijks een ranking van de meest succesvolle commerciële leiders van Nederland. Deze ranking, de SMA TOP50 lijst, werd dit jaar voor de vijfde keer samengesteld en gepresenteerd tijdens de SMA Executive Beach Party. Dit sfeervolle event heeft als thuisbasis het Breakers Beachhouse, aan de voet van Grand Hotel Huis ter Duin.

Op 1 september vond de editie van 2016 plaats. Daar hoorde Frank van Nistelrooij (CGI) dat hij de nieuwe aanvoerder is van de SMA TOP50. Diederik Slob (Nyenrode University) is voorzitter van de jury die de ranking bepaalde. Hij vatte kort maar krachtig samen waar Frank voor staat. “Hij valt op door zijn leiderschap en is zowel voor klanten als binnen zijn eigen organisatie een grote inspiratiebron. In een niet eenvoudige markt durf jij samen met klanten te kijken naar de toekomst.” René de Backker (Alliance Healthcare) en Kristien Janssen (Selecta) zijn de nummers 2 en 3 op de lijst. Frank van Nistelrooij was verrast, maar ook vereerd, met de blijk van erkenning van zijn vakgenoten. Zijn salesmotto zegt eigenlijk al genoeg over zijn kijk op sales en samenwerken: “Samen met de klant invulling geven aan de toekomst vraagt een investering van beide kanten.”

Sport en bedrijfsleven: een mooie combi
Breakers Beachhouse lag er prachtig bij op 1 september en zorgde zoals altijd voor een mooie ambiance. Andere ingrediënten voor een succesvolle avond waren het mooie weer, de mooie mensen, de succesvolle verhalen en een ongekend uitzicht op het strand en de ondergaande zon. En omdat de SMA haar leden graag inspireert, was er dit jaar gekozen om een thema rondom topsport in te brengen. Topbeachvolleybalsters Marleen van Iersel en Madelein Meppelink, net terug van de Olympische Spelen in Brazilië, lieten met een demowedstrijd tegen het SMA bestuur zien dat succesvol sales bedrijven en topsport een goede combi zijn. Beide verlangen focus, energie, fitheid en een gedegen plan.