Vanavond in Team West: woningoverval in Den Haag en mishandeling in ..


Vanavond in Team West: woningoverval in Den Haag en mishandeling in Noordwijk

Laatste update:
06-09-2016 | 10:42

Den Haag, Noordwijk, Rijswijk, - Helpt u mee bij het oplossen van: een woningoverval in de Brandtstraat, een mishandeling in Noordwijk, een woninginbraak in de Calandkade en drie diefstallen.

Logo Team West 2016 Logo Team West 2016

De politie hoopt weer met uw hulp misdrijven uit de regio op te kunnen lossen. De volgende zaken komen aan bod in het regionale opsporingsprogramma Team West:

Woningoverval Brandtstraat
In de Brandtstraat in Den Haag pleegden drie jongen jongens op maandag 15 augustus een woningoverval.

Mishandeling Noordwijk
In Noordwijk is op zaterdag 21 mei op de Oude Zeeweg een 16-jarige jongen na een gezellig avondje mishandeld. De verdachte van deze mishandeling is op beeld vastgelegd.

Woninginbraak Calandkade
In een woning op de Calandkade in Den Haag pleegden drie mannen op woensdag 27 april een woninginbraak, daarbij werd ondermeer elektronica weggenomen.

Diefstal drones
Door twee mannen zijn donderdag 9 juni uit de Bart Smit in winkelcentrum de Boogaard in Rijswijk twee drones weggenomen, de twee mannen zijn op beeld vastgelegd.

Diefstal uit buggy
In de Hema in de Herenstraat in Rijswijk namen twee dames, die zogenaamd aan het winkelen waren, uit een buggy een portemonnee weg.

Mobiele telefoon uit vitrine
Uit een telefoonzaak in de Weimarstraat in Den Haag nam een nog onbekend persoon uit een vitrine een mobiele telefoon weg.

Tips?

Kijkers die tips hebben over de zaken uit de uitzending kunnen contact opnemen met de desbetreffende rechercheafdeling via telefoonnummer 0800-6070. Liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000. Ook bestaat de mogelijkheid om op www.politie.nl het tipformulier te gebruiken.

Uitzending Team West

In een uitzending van Team West worden beelden en foto's getoond van verdachten die zich schuldig hebben gemaakt aan het plegen van overvallen, mishandeling, diefstal en oplichting. De politie is op zoek naar de identiteit van deze verdachten. Team West wordt dinsdagavond uitgezonden om 17:00
uur en de gedurende de avond en woensdagmiddag nog een aantal keer herhaald. De zaken zijn vanaf dinsdagmiddag ook terug te zien op de websites www.politie.nl en www.teamwest.nl.