Ascom ontvangt de Frost & Sullivan Best Practices Award voor Nurse Workflow Solution

GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Op basis van zijn recente analyse van de Noord-Amerikaanse gezondheidsmarkt en de migratie naar elektronische medische dossiers en digitale informatie die gebruik maakt van de mogelijkheden van geavanceerde IT, heeft het internationale consulting- en researchbedrijf Frost & Sullivan de Noord-Amerikaanse divisie van Ascom, de grootste internationale provider op vlak van informatie- en communicatietechnologie (ICT) voor de gezondheidszorg, de 2016 Best Practices Award for Nurse Workflow Solutions toegekend.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: www.businesswire.com/news/home/20160905005391/nl/

Ascom Receives Frost & Sullivan Best Practices Award for Nurse Workflow Solution (Graphic: Business ...Ascom Receives Frost & Sullivan Best Practices Award for Nurse Workflow Solution (Graphic: Business Wire)

Elk jaar reikt Frost & Sullivan deze prijs uit aan een bedrijf dat een innovatief element heeft ontwikkeld in een product door gebruik te maken van de meest recente technologieen. De prijs is een erkenning voor de toegevoegde waarde en de voordelen van het product en de grotere ROI die het klanten biedt, wat op zijn beurt weer nieuwe klanten overtuigt en meer kansen creeert op de markten.

Volgens Frost & Sullivan geeft de uitgebreide lijn van oplossingen voor de verpleegkundige workflow -- het Ascom Myco(TM) smart device, Telligence nurse call en Unite software -- aan het medische personeel realtime toegang tot patienteninformatie zodat ze kwalitatievere zorg kunnen bieden. Het patientenmeldingssysteem met geintegreerde escalatie-eigenschappen garandeert dat het medisch personeel gedetailleerde prioriteitsmeldingen ontvangt waardoor het snel kan reageren.

Door onderzoek en briefings, erkende Frost & Sullivan het opmerkelijke engagement van Ascom om perfect te begrijpen wat de patient en het medisch personeel nodig hebben en kostenbewuste oplossingen te bieden die zijn ontworpen in een open omgeving die de integratie met bestaande technologieen in het systeem van het ziekenhuis of woon-zorgcomplex vergemakkelijkt. Door het model van sterk en aanhoudend engagement van de eerste consultatie tot de implementatie die garandeert dat het personeel de oplossing optimaliseert, geeft Ascom de een unieke positie voor duurzaam succes en hoge cijfers voor klantentevredenheid.

'Traditionele workflowoplossingen voor verpleging zijn op een enkel segment van he workflowproces toegespitst, waardoor vele ziekenhuizen met probleempunten in de workflow te maken krijgen aangezien de oplossingen van verschillende aanbieders moeilijk te integreren zijn,' zegt Michelle Reich, Best Practices analist, Frost & Sullivan. 'Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, houdt Ascom vast aan uiterst geavanceerde oplossingen -- de Ascom Myco, Ascom Unite middleware en het Ascom Telligence Nurse Call-systeem -- over de volledige waardeketen van het verplegingsworkflowbeheer. Het resultaat is dat de volledige lijn van Ascom de zorgmobiliteit verhoogt, het aantal stappen van de verpleegkundigen verlaagt en de opstoppingen in de workflow wegwerkt, waardoor zowel de tevredenheid van de patienten als de kwaliteit van de zorg verbetert.

'Ons leidinggevend en klinisch personeel is op een interactieve manier in gesprek gegaan met Frost & Sullivan waarbij niet alleen onze technologie aan bod kwam maar vooral hoe onze oplossingen ontworpen zijn om ziekenhuizen de uitdagingen van elke dag te helpen oplossen,' zegt directeur en chief executive officer voor Ascom Noord-Amerika. 'De gezondheidszorg heeft een businessmodel dat snel evolueert en voor leveranciers van oplossingen is het niet simpel om bij te blijven op vlak van technologie en tegelijkertijd te focussen op het belangrijkste: de patienten. We zijn heel gelukkig met de erkenning dat een partnerschap met Ascom een best practice is.'

De prijzen van Frost & Sullivan op vlak van Best Practices zijn een erkenning voor bedrijven in verschillende regionale en internationale markten voor uitzonderlijke prestaties op vlak van bijvoorbeeld voortrekkersrol, technologische innovatie, klantenservice en strategische productontwikkeling. Sectoranalisten vergelijken de deelnemers op de markt en meten de prestaties door diepte-interviews, analysen en uitgebreid secundair onderzoek om de best practices in de sector te herkennen.

Over Frost & Sullivan

Frost & Sullivan, the Growth Partnership Company, biedt zijn klanten snellere groei en best-in-classposities op vlak van groei, innovatie en leiderspositie. De Growth Partnership Service van het bedrijf biedt de CEO en het Growth Team van de CEO gedisciplineerd onderzoek en modellen voor best practices voor het stimuleren van de ontwikkeling, evaluatie en implementatie van krachtige groeistrategieen. Frost & Sullivan heeft bijna 50 jaar ervaring in partnerschappen met Global 1000-bedrijven, opkomende bedrijven en de beleggingswereld vanuit 31 kantoren op zes continenten. Ga naar www.frost.com om deel uit te maken van ons Growth Partnership.

Over Ascom Wireless Solutions

Het in 1955 opgerichte Ascom Wireless Solutions, een divisie van Ascom AG, levert wereldwijd missiekritische ICT voor de gezondheidszorg. Vandaag de dag zijn meer dan 100.000 systemen geinstalleerd in ziekenhuizen, de ouderenzorg, organisaties die zelfstandig wonen faciliteren en andere activiteitensegmenten waar missiekritische communicatie van essentieel belang is. Maar we streven er vooral naar om een verschil maken in de gezondheidszorg.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160905005391/nl/

Contacts

Ascom

Karin Dunberg

Marketing Communications Manager

Telefoon: +46 31 55 91 45

E-mail: (karin.dunberg@ascom.com)