Politie onderzoekt diefstal van Heracles fan artikelen


Politie onderzoekt diefstal van Heracles fan artikelen

Laatste update:
07-09-2016 | 16:00

Almelo - De politie is een onderzoek gestart naar de diefstal van Heracles fan artikelen uit een aanhangwagen bij een voetbalvereniging aan de Maardijk. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

De diefstal vond plaats tussen vrijdagmiddag 26 augustus en maandagochtend 29 augustus. Uit de aanhangwagen werd een grote hoeveelheid fan artikelen voor het nieuwe seizoen gestolen. Denk daarbij aan petjes, t-shirts, shawls en allerlei kleinere items. De club is hierdoor voor circa EUR5000
gedupeerd.

Het is goed mogelijk dat de artikelen particulier voor lage prijzen te koop worden aangeboden. De politie waarschuwt ervoor dat het kopen van deze spullen strafbaar is. Het is namelijk heling. Bel daarom de politie als u het vermoeden heeft dat gestolen spullen worden aangeboden.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u tussen vrijdagmiddag 26 en maandagochtend 29 augustus iets verdachts gezien op of rond de Maardijk in Almelo? Of heeft u andere informatie over de diefstal, de daders of de gestolen fan artikelen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.
Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.2016438562 FB