Bewusteloze man aangetroffen Sidelingepark Rotterdam: politie zoekt ..


Bewusteloze man aangetroffen Sidelingepark Rotterdam: politie zoekt getuigen

Laatste update:
07-09-2016 | 16:04

Rotterdam - Een 58-jarige Rotterdammer is dinsdagavond rond 18.30 uur buiten bewustzijn aangetroffen in het Rotterdamse Sidelingepark. Agenten hebben hem nog niet kunnen spreken en vragen zich af of er wellicht getuigen zijn die meer licht op de zaak kunnen schijnen.

Een voorbijganger vond de man op een bankje. Bij het bankje lag een fiets. Agenten en ambulancemedewerkers kregende man niet bij kennis. Het is de politie nog in het geheel niet duidelijk hoe de manbuiten bewustzijn raakte. Dat kan een natuurlijke oorzaak hebben, maar wellicht ook een andere.
Artsen houden de man in het ziekenhuis in een kunstmatige slaap. Daarom is er woensdagochtend in het park sporenonderzoek gedaan en zijn voorbijgangers als getuigen gehoord.

Het bankje waar de man werd gevonden (er staan er daar twee naast elkaar) staat zo'n zeven meter van de ingang van het park aan de 2^e Hogebaanweg in Rotterdam.

Rechercheurs spreken graag met meer getuigen. Was u dinsdag tussen 17.30 en 18.30 uur in het Sidelingepark en heeft u een man op een bankje gezien, al dan niet in gezelschap van anderen, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.