Specials Hillary Clinton en Dondald Trump

PERSBERICHT

Specials Hillary Clinton en Dondald Trump

Donderdag 8 en vrijdag 9 september van 20.00 – 22.00 uur

Unfinished Business: The Essential Hillary Clinton

Nu de verkiezingsdag op 8 november 2016 met rasse schreden nadert kijken we in deze speciale uitzending terug op het leven van Hillary Rodham Clinton; een leven dat gekenmerkt wordt door historische feiten, een diepgevoelde betrokkenheid bij het openbaar bestuur, en een niet aflatende strijd voor de rechten van kinderen, vrouwen en de meest kwetsbaren in de samenleving. Als voormalige Senator, Minister van Buitenlandse Zaken en First Lady is Hillary zonder twijfel de meest gekwalificeerde presidentskandidaat in de recente historie. Toch, ondanks haar breed uitgemeten publieke leven in de afgelopen 40 jaar, is er nog veel dat mensen niet weten of niet begrijpen over de persoon die nu klaar is om geschiedenis te schrijven als de eerste vrouw die door een grote politieke partij is genomineerd voor het presidentschap.

In deze speciale uitzending spreken wij met diegenen die Hillary meemaakten terwijl ze opgroeide in de voorsteden in de Midwest—en op de hoogte zijn van de belangrijke invloed van haar moeder gedurende de jaren dat zij gevormd werd; en met diegenen die Hillary meemaakten op school en universiteit, waar zij een student, genaamd Bill Clinton ontmoette. We volgen haar tijdens haar tijd in Arkansas, in het Witte Huis en later, toen zij plaatsnam in de Senaat en vervolgens op het Ministerie van Buitenlandse Zaken – allemaal stappen op weg naar haar nominatie voor het presidentschap.

Unfinished Business: The Essential Hillary Clinton, duurt 2 uur en wordt uitgezonden op donderdag 8 september om 20.00 uur.

All Business: The Essential Donald Trump

We kijken terug op het leven van Donald J. Trump, een man die groot denkt, het spel op zijn eigen manier speelt, en in goede en slechte tijden nooit opgeeft. In dit uitgebreide profiel graven we naar de momenten die hem maakten tot wat hij is; de uitdagingen die hij is aangegaan, de kritiek die hij heeft laten verstommen; de controversie die overal opduikt waar hij zich vertoont; en het vertrouwen dat spreekt uit ieder woord dat hij zegt. We spreken met diegenen die Donald Trump meemaakten terwijl hij opgroeide in Queens, en we volgen hem tijdens zijn tocht van zijn militaire opleiding …tot Manhattan. We ontmoeten zijn vertrouwelingen die van dichtbij de enorme risico’s en briljante manoevres zagen die nodig waren om de Trump Tower mogelijk te maken en de grote aantallen projecten, deals en zakelijke successen die volgden. En we spreken met hen die hem het beste kennen: zijn kinderen, zijn collega’s en zijn vrienden die weten wat Trump drijft.

All Business: The Essential Donald Trump duurt 2 uur en wordt uitgezonden op vrijdag 9 september om 20.00 uur

Over CNN International

CNN’s aanbod van nieuws en informatie diensten is beschikbaar in zeven verschillende talen op alle belangrijke TV, internet en mobiele platforms met een bereik van meer dan 420 miljoen huishoudens over de gehele wereld. CNN International is de nummer 1 internationale TV nieuws zender volgens alle vooraanstaande media-onderzoeken in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, de Asia Pacific regio en Latijns Amerika en breidde onlangs het bereik in de VS uit via CNNGo. Het CNN digitale netwerk is een topnetwerk voor online nieuws, mobiel nieuws en sociale media. CNN bevindt zich in de voorhoede van digitale innovatie en blijft fors investeren in de uitbreiding van haar wereldwijde digitale aanwezigheid met een reeks van bekroonde digitale vernieuwingen en strategische partnerships, die zich richten op de behoefte van het publiek via data-analyse. De afgelopen jaren won CNN verschillende prestigieuze prijzen voor haar wereldwijde journalistieke werk.

CNN heeft 41 redactiekantoren en meer dan 1.100 affiliates wereldwijd via CNN Newsource. CNN International is onderdeel van Turner Broadcasting System, Inc., een Time Warner company.