C.H. Robinson benoemt nieuwe Operations Director, Europe Transportation

AMSTERDAM-(BUSINESS WIRE)- C.H. Robinson Europe B.V. heeft vandaag bekendgemaakt dat Nikolay Pargov bij het bedrijf in dienst is getreden als Operations Director, Europe Transportation. Pargov heeft 13 jaar ervaring in verschillende functies die het leiden van de capaciteitsteams globaal omvat. Hij zal ook deel uitmaken van het Europese leiderschapsteam dat zich richt op het vergroten van de aanwezigheid van het bedrijf in de regio.

Dit Smart News-persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: www.businesswire.com/news/home/20160908005021/nl/

Nikolay Pargov has joined C.H. Robinson as Operations Director, Europe Transportation. (Photo: C.H. ...Nikolay Pargov has joined C.H. Robinson as Operations Director, Europe Transportation. (Photo: C.H. Robinson)

"De kennis en de reikwijdte van gespecialiseerde ervaring die Nikolay meebrengt naar deze functie maakt hem goed gekwalificeerd voor het leiden van C.H. Robinson's capaciteitsteams in Europa," aldus Eijsink. "We zijn er zeer enthousiast over dat we weer een industrie-expert kunnen toevoegen aan ons krachtige Europese leiderschapsteam."

Sinds 1993 is C.H. Robinson Europese klanten van dienst met flexibele, kwalitatieve en betrouwbare dienstverlening in Europa die hen onderscheidt van de concurrentie. De gemotiveerde, meertalige en klantgerichte werknemers maken gebruik van hun lokale kennis en expertise voor elk transportprobleem en zij bouwen sterke, persoonlijke relaties op met de klanten die zij van dienst zijn.

'Mensen en technologie zijn de belangrijkste vereisten voor succesvolle vrachtdoorvoer- en transportbedrijven. Hun belang zal in de nabije toekomst alleen maar groter worden als de toeleveringsketens ingewikkelder worden', aldus Pargov. "C.H. Robinson heeft slimme mensen, innovatieve processen en een robuust, wereldwijd technologie-ecosysteem en het groeien van het bedrijf staat absoluut bovenaan hun lijst met strategische prioriteiten. Het bedrijf is goed gepositioneerd om hun groeidoelstellingen in Europa te bereiken. Ik ben erg blij dat ik deel ga uitmaken van het team op deze spannende reis.'

Pargov komt in dienst bij C.H. Robinson vanuit DHL Global Forwarding, waar hij tot voor kort werkzaam was als Global Head of Ground Operations. In de loop van de jaren vervulde hij ook verscheidene managementfuncties binnen divisies van DHL in Bulgarije, Zuid-Afrika en Duitsland. Pargov zal rapporteren aan Jeroen Eijsink, President of Europe voor C.H. Robinson en zal werken vanuit het Europees hoofdkantoor in Amsterdam.

Over C.H. Robinson

Bij C.H. Robinson geloven wij in het versnellen van de wereldwijde handel om de wereldeconomie te stimuleren. Door gebruik te maken van de sterke punten van onze mensen, processen en technologie, helpen we onze klanten om slimmer te werken, niet harder. Als een van `s werelds grootste derdenlogistiekleveranciers (3PL), bieden wij via ons wereldwijde netwerk een breed portfolio aan logistieke diensten, levering van verse producten en beheerde diensten. C.H. Robinson behoort tot de vooraanstaande wegtransport- en vrachtexpediteurs in Europa, met een dynamisch netwerk van kantoren over de gehele regio. Onze teamleden in Europa zijn meertalig, bedreven in het opbouwen van relaties en gefocust op het bedienen van hun klanten. Het bedrijf, onze stichting en onze werknemers dragen jaarlijks miljoenen dollars bij aan een verscheidenheid van organisaties over de hele wereld. Het hoofdkantoor van C.H. Robinson (CHRW) is gevestigd in Eden Prairie, Minnesota, VS, en het bedrijf is beursgenoteerd aan de NASDAQ. Bezoek voor meer informatie www.chrobinson.com of bekijk onze bedrijfsvideo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160908005021/nl/

Contacts

C.H. Robinson

Marianne Myburgh, +31 205 170 206

Marketing Manager Europe

(Marianne.myburgh@chrobinson.com)