Nieuwe eigenaar Drôme-Vakantiehuizen


Arnhem, 20160909 -- Drôme-Vakantiehuizen in Arnhem, gespecialiseerd in de verhuur van vakantiewoningen in de Drôme en andere gebieden in Frankrijk, heeft sinds 1 september 2016 een nieuwe eigenaar.

Nieuwe eigenaar Drôme-VakantiehuizenGerard te Kaat richtte Drôme-Vakantiehuizen 25 jaar geleden op als hobby. Het bureau is door zijn gedrevenheid en passie uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met een gevarieerd aanbod en een vaste klantenkring. Na 25 jaar is het voor Gerard tijd om te gaan genieten van andere genoegens in het leven. Hij heeft per 1 september het bureau verkocht aan Karin van de Weerd, reeds 5 jaar medewerkster bij Drôme-Vakantiehuizen.

Karin ziet de toekomst positief tegemoet. De kenmerken van Drôme-Vakantiehuizen; persoonlijke aandacht en service, een breed aanbod van vakantiehuizen en scherpe prijzen, blijven gewaarborgd. Maar vanzelfsprekend zullen er ook vernieuwingen worden doorgevoerd, er komt bijvoorbeeld op korte termijn een geheel nieuwe website.

Voor meer informatie over Drôme-Vakantiehuizen, zie de site www.drome-vakantiehuizen.nl of contacteer Karin van de Weerd.

026.3519198

info@drome-vakantiehuizen.nl