Getuigen zocht van mishandeling met taser Rotterdam


Getuigen zocht van mishandeling met taser Rotterdam

Laatste update:
09-09-2016 | 13:51

Rotterdam - Agenten zoeken getuigen van een mishandeling op de Slinge van donderdagmiddag 8 september jl. Een 65-jarige Rotterdammer raakte hierbij licht gewond.

Kort na 16.00 uur die donderdag liep de man op de Slinge. Achter hem liepen twee jongens. Eerder heeft het slachtoffer deze twee jongens gezien op Krabbedijkestraat met nog een derde jongen. Zonder enige aanleiding sprongen de twee jongens op zijn nek met een taser nabij de Slingedael.
Mogelijk wilden ze hem beroven van zijn ketting. De man verzette zich, scheurde zijn shirt waarop de jongens wegrenden in de richting van de Sint-Maartensdijkstraat. Agenten hebben een onderzoek ingesteld en stelden camerabeelden veilig.

Signalement
De daders zijn licht getint en rond de 17 jaar oud. Een van de jongens is ongeveer 1.75 m lang, heeft zwart haar en droeg een zwart t-shirt, zwarte korte (voetbal)broek, zwarte sokken en blauwe bladslipper met brede band over de wreef.

Informatie?

De politie zoekt getuigen. Heeft u het incident zien gebeuren of heeft u andere informatie wat van belang is voor het onderzoek, neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of vul onderstaand formulier in. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000.