A58-A4: werkzaamheden ter hoogte van knooppunt Zoomland (beide richtingen); 9-11 september

A58-A4: werkzaamheden ter hoogte van knooppunt Zoomland (beide richtingen); 9-11 september

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 01 september 2016- Laatste update: 01 september 2016 16:55 uur

Rijkswaterstaat voert onderhoud uit aan het asfalt ter hoogte van knooppunt Zoomland.

Hierdoor is van vrijdag 9 september 21.00 uur tot zaterdag 10 september 14.00 uur de verbindingsweg A58-A4 van Roosendaal in de richting van Zeeland afgesloten voor verkeer. Daarnaast is van zaterdag 10 september 21.00 uur tot zondag 11 september 21.00 uur de A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland afgesloten voor het verkeer in beide richtingen. Tijdens deze afsluiting zijn er minder rijstroken beschikbaar op de verbindingsweg A58-A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland in de richting van Zeeland. Weggebruikers dienen door omleidingsroutes en verminderde rijstroken rekening te houden met extra reistijd.

Afsluitingen

Vrijdag 9 september 21.00 uur tot zaterdag 10 september 14.00 uur:

* A58-A4 verbindingsweg ter hoogte van knooppunt Zoomland komende vanuit Roosendaal in de richting van Zeeland

Zaterdag 10 september 21.00 uur tot zondag 11 september 21.00 uur:

* A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland in de richting Zeeland

* A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland in de richting van Steenbergen

* A4 oprit (28) Breda afgesloten richting Steenbergen en Roosendaal

Minder rijstroken beschikbaar

In verband met de afsluiting van de A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland zijn gedurende de werkzaamheden (zaterdag 10 september 20.00 uur tot zondag 11 september 21.00 uur) minder rijstroken beschikbaar voor het verkeer op de verbindingsweg A58-A4 komende vanuit Roosendaal in de richting van Zeeland.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2015 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande werkzaamheden of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.