Kleurwedstrijd voor kinderen

9 september 2016

In september en oktober organiseert het Havenziekenhuis een kleurwedstrijd voor de patientjes van KinderHaven en KNO. Er zijn leuke prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door de Stichting DADA.

Net als in voorgaande jaren ontving KinderHaven tijdens de Vriendendag van het Havenziekenhuis van de Stichting DADA een pallet met speelgoed. Het kleinere speelgoed wordt aan de kinderen gegeven als ze komen voor een prik, testjes of andere onderzoeken.

Het grotere speelgoed is daarvoor niet zo geschikt en daarom organiseert het Havenziekenhuis deze kleurwedstrijd waarmee dit speelgoed gewonnen kan worden. De Stichting DADA ondersteunt de actie en stelt ook nog eens 5 extra knuffeltroostprijzen ter beschikking. Fijn om zulke vrienden te hebben...

Kleurplaten

We hebben een kleurplaat voor kinderen van 4 tot 6 jaar en een andere kleurplaat voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 10 jaar.

Waar kan ik de kleurplaat inleveren?

Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in, geef hem af bij KinderHaven, de polikliniek KNO of stuur hem voor 15 oktober 2016 naar het Havenziekenhuis, Haringvliet 2, 3011 TD Rotterdam, t.a.v. de afdeling Communicatie. Scannen en mailen kan ook naar (communicatie@havenziekenhuis.nl)