Voerman International Winnaar in Internationale Verhuizingen


Succesvol Nederland presenteert de beste bedrijven van Nederland; elke zondag op RTL7, 10:30 uur

Den Haag, 20160909 -- Voerman International BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Internationale Verhuizingenbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. “Voerman International weet zijn grote vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een prachtig, hoogst innovatief en maatschappelijk betrokken bedrijf.”

Vernieuwend, betrouwbaar, milieuvriendelijk en kosteneffectief. En met Dienend Leiderschap als leidraad, zowel richting medewerkers als richting leveranciers en klanten. Zo typeert specialist in intern transport Voerman International BV de wijze waarop het alle werkzaamheden rondom internationale verhuizingen verzorgt. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Voerman International een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen.

Van de Buitencategorie

Voerman was nooit een traditioneel verhuisbedrijf – in de loop der jaren heeft een unieke aanpak van zaken de organisatie ontwikkeld tot een full-service relocation dienstverlener gericht op internationale verhuizingen van expats en de diplomatieke wereld. “Eén blik op de website van Voerman doet je beseffen dat je hier niet met een gemiddeld verhuisbedrijf te maken hebt, maar eentje van de buitencategorie”, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. “Alle aspecten die bij internationale verhuizingen van belang zijn, worden door de medewerkers ter hand genomen. Verzekeringspakketten bijvoorbeeld vormen een vanzelfsprekende productaanvulling. En als daar om gevraagd wordt, zoekt Voerman zelfs naar nieuwe behuizing voor de klant.”

Bovendien is het bedrijf opmerkelijk door technologische innovaties. Een mooi voorbeeld is het internetplatform www.move4u.com, een initiatief (en daarmee ook eigendom) van Voerman. Zwaan: “Dit is vergelijkbaar met ‘Marktplaats’ om vraag en aanbod in de internationale verhuismarkt samen te brengen. Ook concurrerende internationale verhuisbedrijven maken al gretig gebruik van deze site om cliënten te vinden en tevens te zoeken naar services die het beste passen bij hun eigen business. Er is inmiddels ook een mobiele App van beschikbaar.” Ook qua maatschappelijke verantwoordelijkheid verdient Voerman een compliment, vindt de jury, hoewel de directie zich liever niet op de borst klopt. Er blijkt er een Voerman Foundation te bestaan, die tal van charitatieve activiteiten ontplooit, waaronder steun aan een kindertehuis en een stichting voor kinderen met het Down Syndroom in Rusland. Met geld, goederen en menskracht draagt Voerman zo bij aan een mooiere wereld, lokaal en globaal.

Voerman International BV is opgericht in 2011, maar vindt zijn oorsprong al in 1986 en is gevestigd in Den Haag. Het is onderdeel van de Voerman Group, die ook vestigingen in Rusland, Polen en Tsjechië heeft. Het bedrijf telt circa 140 medewerkers in Nederland, waarvan 70 procent werkzaam is op het hoofdkantoor. “Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper”, aldus de Nominatiecommissie. “Zonder twijfel de winnaar van de award voor Beste Bedrijf in deze branche!”

Meer informatie: www.voerman.com/nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met eigen televisieprogramma’s als Succesvol Nederland en De Succesfactor en kent een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van de company pride en reputatie van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma Succesvol Nederland waarin de genomineerde wordt getoond, is gestart in januari.