Congres ‘Consequenties van 15 jaar 9/11’ in Jaarbeurs Utrecht


Hoe te begrijpen wat er nu in de wereld gebeurt

UTRECHT, 20160830 -- Dit jaar is het vijftien jaar geleden dat de aanslagen op het WTC in New York plaatsvonden. De officiële uitleg van de gang van zaken roept in toenemende mate vraagtekens op, niet alleen in de publieke opinie, maar ook bij een groeiende groep gezaghebbende professionals waaronder architecten, ingenieurs, piloten, politici en advocaten. Wist u bijvoorbeeld dat er op die noodlottige dag in september niet twee, maar drie gebouwen zijn ingestort? Hierover vindt op 10 september in de Jaarbeurs Utrecht het congres plaats ‘Consequenties van 15 jaar 9/11. Hoe te begrijpen wat er nu in de wereld gebeurt.’

Congres ‘Consequenties van 15 jaar 9/11’ in Jaarbeurs UtrechtHoe kon het gebeuren dat de Twin Towers ‘als gevolg van brand’ instortten, terwijl zoiets sinds de introductie van de in deze bouwwijze opgetrokken gebouwen nog nooit was gebeurd? Wat is het verhaal achter het instorten van het 190 meter hoge gebouw WTC7 aan het einde van de middag? ‘Met name daarvan hebben veel wetenschappers gezegd: Dit kan niet, dit is controlled demolition,met behulp van explosieven,’zegt dr. ir. Coen Vermeeren, auteur van het boek ‘911 is gewoon een complot’, dat op 10 september verschijnt. Het gedegen rapport van Architects & Engineers for 911 truth stelt vast dat de officiele verklaring hierover aantoonbaar niet klopt.

Ook op andere vragen is tot op heden geen bevredigend antwoord gekomen. Is er wel of geen vliegtuig het Pentagon ingevlogen? Alle beelden van de in de buurt aanwezige bewakingscamera’s zijn in beslag genomen en niet met het publiek gedeeld. En hoe konden vier gekaapte vliegtuigen anderhalf tot twee uur rondvliegen in het Amerikaanse luchtruim zonder te worden onderschept?

Veel mensen die hier vraagtekens bij stellen worden weggezet als complotdenkers. Waar zit die weerstand? Willen we misschien geen andere dan de officiële verklaring zien, omdat dat ons hele wereldbeeld op zijn kop zet? De wereld is immers enorm veranderd naar aanleiding van de gebeurtenissen op 9/11.

Het programma van het congres in de Jaarbeurs biedt interessante sprekers die uitgebreid stilstaan bij de feiten en consequenties van 9/11. Aan bod komen onder meer de rol van de media en de geopolitieke gevolgen. Wat hebben we geleerd en wat staat ons te doen? Ook is er een live-verbinding met New York, waar die dag een congres plaatsvindt met onder anderen veel juristen.

Onder de sprekers bevinden zich top-experts, waaronder dr. ir Coen Vermeeren en ir. Wico Valk, namens AE911truth.nl. Verder geeft F. William Engdahl, internationaal bekend top-auteur en geopolitiek expert, zijn visie op wat er nu in de wereld gebeurt. Een journalistenpanel bespreekt de rol en onafhankelijkheid van de media. George van Houts verzorgt een theatrale noot en naast hen kunt u nog vele anderen verwachten, zie bijgaand de brochure voor het complete programma.

Het congres is bestemd voor een ieder die zich zorgen maakt over wat er nu in de wereld gebeurt, beter geïnformeerd wil worden, ideeën op wil doen en wil bespreken. Voor meer informatie en registratie, ga naar www.11septemberfeiten.nl.