Man gewond bij steekincident in cafe


Man gewond bij steekincident in cafe

Laatste update:
11-09-2016 | 08:56

Schiedam - Bij een incident in een cafe aan het Broersveld in Schiedam raakte zondagochtend rond 04.00 uur een man zwaargewond. Na onenigheid stak een medebezoeker hem in zijn nek gestoken. De politie zoekt naar de verdachte.

Vier agenten staan klaar voor horecadienst Vier agenten staan klaar voor horecadienst

Rond 04.00 belden medewerkers van de horecagelegenheid de politie dat zij een bezoeker hadden opgevangen met een flinke verwonding in zijn nek. Omstanders verklaarden dat de dader en het 39-jarige Poolse slachtoffer woorden hadden, waarna de verdachte had toegestoken. Hevig bloedend was het
slachtoffer door het personeel opgevangen. Dat waarschuwde de hulpdiensten. De dader, een negroide man met een wit overhemd en lichte spijkerbroek, ontvluchtte de zaak.
Agenten verleenden eerste hulp aan het slachtoffer tot de ambulance kwam, terwijl collega's direct de omgeving uitkamden. De verdachte werd echter niet aangetroffen.

Oproep

De politie komt graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over het incident, en met name over de verdachte. Heeft u even na 04.00 uur iemand in de omgeving gezien die mogelijk voldeed aan het signalement of weet u meer? Neem contact op de politie via onderstaand tipformulier, via
0900-8844 of anoniem via 0800-7000.