Busje gaat er vandoor na aanrijding met groep wielrenners


Busje gaat er vandoor na aanrijding met groep wielrenners

Laatste update:
11-09-2016 | 10:50

Zundert - Omstreeks 09.20 uur op zondagochtend reed een groep van acht wielrenners over de Heischoorstraat in Zundert. Op een zeker moment, de toedracht is nog onduidelijk, zijn zij aangereden door de bestuurder van een busje.

Volgens getuigen die een en ander hebben zien gebeuren, leek het erop dat de bestuurder van het busje doelbewust op de groep wielrenners was ingereden. Het busje is er na de aanrijding vandoor gegaan in de richting van Sprundel. Voor zover nu bekend is een groot deel van de groep met (lichte)
verwondingen achtergebleven. (Schaafwonden en kneuzingen, pijnlijke ribben en een hoofdwond)

De politie is op zoek naar het busje. Het betreft hoogstwaarschijnlijk een Mercedes bus in de kleuren wit en grijs. Er is een deel van het kenteken bekend. Dat betreft: 9-VSB-. Het busje mist de rechterbuitenspiegel.

Bent u, of kent u, de bestuurder van het busje dat betrokken is geweest bij de aanrijding met de wielrenners? Meld u zich dan bij de politie. Dit kan persoonlijk op het dichtstbijzijnde politiebureau, maar u kunt ook bellen met 0900-8844. Ziet u het busje rijden, dan kunt u eveneens de politie
in kennis stellen.