Verkeersregelaar breekt been


Verkeersregelaar breekt been

Laatste update:
11-09-2016 | 11:13

Pijnacker - Een verkeersregelaar brak zaterdag 10 september om 18.20 uur zijn been toen hij van een motorkap van een auto op de rotonde aan de Oostlaan viel.

De verkeersregelaar sprak een bestuurder aan die langs de afzettingshekken van de rotonde aan de Oostlaan wilde rijden. De man was aan het werk in verband met het 12-inchrace evenement. De verkeersregelaar kwam op de motorkap van de auto terecht waarna de bestuurder tegen het verkeer in over
de rotonde reed. Na enkele meters viel de verkeersregelaar op de grond en brak daarbij zijn been. De bestuurder en enkele inzittenden reden vervolgens door.

Onderzoek

Onmiddellijk stelden agenten een onderzoek in. Ambulancepersoneel vervoerde het slachtoffer, een 52-jarige man uit Bergschenhoek, naar een ziekenhuis. De inzittenden van het voertuig namen contact op met de politie waarna de bestuurder en de twee inzittenden naar het politiebureau kwamen.
Agenten hielden deze mannen, 32 uit Pijnacker en 21 en afkomstig uit Zoetermeer en Den Haag, aan. Na verhoor mochten de 21-jarigen het politiebureau verlaten. De 32-jarige bestuurder zit nog vast. De recherche onderzoekt de zaak en verzoekt getuigen zich te melden. Verschillende bezoekers van
het evenement zijn getuige geweest van dit incident. De recherche verzoekt getuigen die in het bezit zijn van camerabeelden zich te melden via 0900-8844.