Politie zoekt getuigen van autobranden


Politie zoekt getuigen van autobranden

Laatste update:
12-09-2016 | 12:01

's-Hertogenbosch - In de nacht van zondag 11 op maandag 12 september vonden er rond 1.00 uur op twee locaties autobranden plaats. Namelijk op de Zuid Willemsvaart en op De Bokkelaren.

In een parkeerhaven aan de Zuid Willemsvaart vatte een bestelbus aan de voorzijde vlam. Dankzij snel ingrijpen van de politie en de brandweer bleef de brandschade beperkt. Het gaat waarschijnlijk om brandstichting. Rond hetzelfde tijdstip gingen er helaas aan De Bokkelaren drie auto's in
vlammen op. Het vermoeden is dat hier het middelste voertuig door middel van brandstichting vlam vatte en dat het vuur vervolgens oversloeg naar de auto's die er naast geparkeerd stonden. De drie auto's zijn total loss. De gedupeerde eigenaren hebben inmiddels aangifte gedaan.

Getuigen gezocht

De politie voert maandag 12 september een buurtonderzoek uit. Daarnaast roept de politie getuigen op zich te melden wanneer zij denken iets gezien of gehoord te hebben dat te maken kan hebben met de autobranden. Zij kunnen hiervoor bellen naar 0900-8844. Anoniem kan ook, telefoon: 0800-7000.