Meerdere personen aangehouden voor mishandeling


Meerdere personen aangehouden voor mishandeling

Laatste update:
12-09-2016 | 16:19

Maarssenbroek - In de nacht van vrijdag 9 op zaterdag 10 september heeft de politie meerdere personen aangehouden op verdenking van/betrokkenheid bij de mishandeling van een inwoner. Dit vond plaats bij de skatebaan aan de Fazantenkamp.

Het slachtoffer is die nacht omstreeks 01.00 uur mishandeld door een groep jongens en mannen. Het slachtoffer moest zich aan zijn verwondingen laten behandelen en is met hoofdletsel met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft vervolgens meerdere verdachten kunnen aanhouden.
Het wordt niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen volgen.

De politie doet op dit moment nog onderzoek naar de exacte toedracht van de mishandeling en verzoekt getuigen zich te melden. Heeft u meer informatie over deze mishandeling en heeft u de politie nog niet gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844.

Burgemeester Marc Witteman: "Ik betreur dit ernstige incident ten zeerste. Ik ben daar echt van geschrokken. Het is volstrekt onacceptabel wat er gebeurd is. Ik maak me er dan ook sterk voor dat alle daders stevig worden aangepakt. De politie doet nu onderzoek wat er precies is gebeurd. Ik
wacht de resultaten van dat onderzoek af."