N2: Avond- en nachtafsluiting N2 tussen oprit (30A) Meerhoven-Zuid en oprit (30) Strijp (richting 's-Hertogenbosch-Tilburg); 12-13 september | Rijkswaterstaat

N2: Avond- en nachtafsluiting N2 tussen oprit (30A) Meerhoven-Zuid en oprit (30) Strijp (richting 's-Hertogenbosch-Tilburg); 12-13 september

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 08 september 2016- Laatste update: 08 september 2016 15:40 uur

De N2 tussen de oprit (30A) Meerhoven-Zuid en de oprit (30) Strijp van de N2 ter hoogte van Eindhoven richting 's-Hertogenbosch en Tilburg is van maandag 12 september 21.00 uur tot dinsdag 13 september 06.00 uur afgesloten voor al het verkeer.

Daarbij is ook de oprit (30A) Meerhoven-Zuid naar de A2/N2 richting 's-Hertogenbosch en Tilburg afgesloten. Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluiting

Maandag 12 september 21.00 tot dinsdag 13 september 06.00 uur:

* N2: tussen oprit (30A) Meerhoven-Zuid en oprit (30) Strijp richting 's-Hertogenbosch en Tilburg

* N2: oprit (30A) Meerhoven-Zuid naar de A2/N2 richting 's-Hertogenbosch en Tilburg

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2015 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.