Zerona Verju Lasers nu ook beschikbaar in Nederland


Erchonia, is de wereldwijde marktleider in LOW LEVEL COLD LASER toepassingen in de gezondheidszorg. Op 31 maart 2016 vond de officiële Europese lancering plaats op het AMWC (Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress) te Monaco.

DE MEERN, 20160912 -- VERJU Green Cold Laser is niet het 1ste Cold Laser Systeem van Erchonia. 7 jaar geleden is met groot succes de ZERONA Red Laser geïntroduceerd en is daarmee de trend gezet voor Non Invasieve Laser afslankbehandelingen. De ZERONA, razend populair in Amerika en Europa vanwege de snelle resultaten in korte tijd heeft inmiddels een opvolger: de Zerona Z6. Beide Lasers, hebben een Medische & Esthetische CE Markering en voldoen aan de Europese regelgeving. Zerona Z6 is vooral bedoelt voor de Beauty+ en Spa Centra’s terwijl de Verju ingezet wordt bij afslankklinieken, esthetische chirurgen en klinieken.

De Non-Invasive Lasers zijn FDA Approved en Cleared voor Afslanken, Body Contouring, Cellulite en recentelijk 'Obesitas'. Verschillende klinische studies en talrijke privé plaatsingen in verschillende Europese landen laten de werking in levensechte scenario's zien. Nederland gaat nu voor het eerst kennis maken met twee van de systemen nl; de ZERONA & VERJU, geïntroduceerd door Body Wish uit De Meern. Op 17 september 2016 zal de officiële lancering plaats vinden in Utrecht, Trade Point aan de Atoomweg 63 van 12.00 tot 16.00 uur. (Aanmelden verplicht).

[Zerona Verju Lasers nu ook beschikbaar in Nederland] "Enthousiast over de resultaten van de recente studies is Body Wish ervan overtuigd dat de ZERONA & VERJU Low Level Cold Laser (LLCL) systemen de populairste keuze gaat worden voor de snelle oplossing voor Vet Reductie op verschillende delen van het lichaam”. Waar andere systemen een wachttijd van 6 weken hanteren voor de volgende behandeling kan met de ZERONA & VERJU 1 à 2 behandelingen per week worden herhaald. Behandelingen zijn zonder Pijn, geen Kneus of Blauwe plekken en geen Hersteltijd met slecht 30 tot 40 minuten per sessie. In Amerika worden de Zerona & Verju behandelingen “The Lunchtime Treatments” genoemd. In de onze hedendaagse maatschappij waarbij alles snel moet is een Cold Laser Systeem de perfecte oplossing voor man of vrouw.

Deze Lasers zijn de enige bewezen effectieve systemen op de Medische & Esthetische markt, met een “Randomized Double Blind Test & Placebo-Controlled”, met gemiddeld vier inch verlies na twee weken behandelen. MRI Scans tonen aan dat zowel de lever als de nieren niet extra worden belast door de afvoer van de vrij gekomen toxines, waardoor het systeem tevens gebruikt kan worden voor cliënten met Diabetes en Verhoogd Cholesterol.

Onderzoeksresultaten op zowel standaard als zwaarlijvige patiënten (BMI 35>) bewijzen de effectiviteit van de VERJU, waardoor Medische klinieken substantiële behandelingen met betere resultaten behalen. Patiënten merken niet alleen effectief vet verlies en vermindering van de zichtbare cellulite, maar dat hun huid een stuk gladder en strakker aanvoelt.

De VERJU en Zerona Lasers bestaan uit zes diodes, voor contactloze 30 tot 40 minuten durende behandelingen verdeeld over vier, zes of 10 weken, afhankelijk van de wensen van cliënten. De VERJU (Green) en Zerona (Red) Lasers produceren een Low Level output die, in tegenstelling tot andere apparaten op de markt, werkt met een unieke technologie die geen vetcellen beschadigt of verwijdert, en volgens de FDA GOEDKEURING, zorgt het voor een ”niet-tijdelijk”resultaat.

De VERJU en ZERONA Lasers veroorzaken geen warmte of koude sensatie op de huid en zuigt zich ook niet vacuüm wat als heel pijnlijk kan worden ervaren. De diodes  stralen licht over de te behandelen lichaamsdelen waardoor de vetten uit de vetcellen vloeibaar worden en via kleine poriën uit de vetcellen weglekken. De vloeibaar gemaakte vetten kunnen tot 72 uur na de behandeling weglekken om op natuurlijke wijze via het lymfesysteem te worden afgevoerd, terwijl de vetcellen intact blijven. Vetcellen zorgen voor het hormoonregulatie systeem en door de Green Light worden de vetcellen ge-reset om beter te functioneren, wat het metabolisme weer ten goede komt.