Politie zoekt getuigen gewapende overval


Politie zoekt getuigen gewapende overval

Laatste update:
13-09-2016 | 11:27

Waalre - Een snackbar in Waalre werd maandagavond 12 september het doelwit van een gewapende overval. De politie wil graag in contact komen met getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben.

Drie gemaskerde mannen drongen maandagavond kort voor 22.00 uur een snackbar aan de Hortensialaan in Waalre binnen. Allen waren gewapend met een mes. Een van hen sprong over de balie. Het personeel werd bedreigd en de overvallers eisten geld. Uiteindelijk zijn de daders met geld en sigaretten
weggerend in de richting van de Burgemeester Mollaan. Hier hebben ze hun vlucht mogelijk voortgezet op twee bromfietsen.

Signalement

De overvaller die over de balie sprong was ongeveer 1.82 m lang, had blauwe ogen, droeg een blauw trainingsjack, een zwarte broek en een bivakmuts. De twee andere daders waren iets kleiner en in het zwart gekleed.

Getuigen

Heeft u iets gezien of gehoord dat op welke manier dan ook in verband gebracht kan worden met deze overval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000. Ook op onze site kunt u tips kwijt. Ga daarvoor naar politie.nl/melden. Beschikt u eventueel
over foto- of beeldmateriaal, deel deze dan via politie.nl/upload.