Harddrugs in woning, man aangehouden


Harddrugs in woning, man aangehouden

Laatste update:
13-09-2016 | 14:43

Apeldoorn - De politie heeft maandagochtend 12 september een 23-jarige Apeldoorner aangehouden op verdenking van illegaal wapenbezit. Er is geen wapen bij hem aangetroffen, wel een flinke hoeveelheid harddrugs en geld.

Bij de politie was een melding binnen gekomen dat de man in het bezit zou zijn van een vuurwapen, en er ook iemand mee bedreigd zou hebben. De politie kreeg toestemming om de man buiten heterdaad aan te houden en toen agenten de man zagen rijden op de Marktstraat in Apeldoorn maandagochtend is
dat ook gebeurd. In verband met het mogelijke vuurwapenbezit is hierbij door de politie een zogenaamde uitpraatprocedure gevolgd. De man werkte mee aan zijn aanhouding en in zijn auto werd geen wapen aangetroffen. Later is ook zijn woning doorzocht en ook hier werd geen vuurwapen aangetroffen.
Wel bleek de man een grote hoeveelheid harddrugs (vermoedelijk cocaine) in zijn huis te hebben liggen, en een groot geldbedrag. De drugs en het geld zijn in beslag genomen door de politie en de man is ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.



2016445950