A16: Avond- en nachtafsluiting tussen knooppunt Galder en afrit (14) Hazeldonk (richting Antwerpen); 13-14 september | Rijkswaterstaat

A16: Avond- en nachtafsluiting tussen knooppunt Galder en afrit (14) Hazeldonk (richting Antwerpen); 13-14 september

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 08 september 2016- Laatste update: 08 september 2016 13:44 uur

De A16 tussen knooppunt Galder en afrit (14) Hazeldonk in de richting van Antwerpen is afgesloten van dinsdag 13 september 21.00 uur tot woensdag 14 september 05.00 uur.

Rijkswaterstaat voert dan onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Afsluiting A16

De A16 is tussen knooppunt Galder en afrit (14) Hazeldonk in de richting van Antwerpen afgesloten van:

* Dinsdag 13 september 21.00 uur tot woensdag 14 september 05.00 uur

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2016 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).