Aanrijding met letsel in 's-Gravenpolder


Aanrijding met letsel in 's-Gravenpolder

Laatste update:
14-09-2016 | 08:37

's-Gravenpolder - Dinsdagavond omstreeks 19.30 uur vond een aanrijding plaats in 's-Gravenpolder op de Koedijk. Een brommer en een tractor zouden met elkaar in botsing zijn gekomen.

Met grote spoed zijn agenten ter plaatse gegaan. Op de Koedijk troffen zij ambulancemedewerkers die eerste hulp aan het slachtoffer, de bromfietser, verleenden. De agenten hebben hierbij geassisteerd en tevens voor de opvang van de chauffeur van de tractor gezorgd, die was behoorlijk
geschrokken van het voorval. Later zijn de agenten het slechte nieuws nog gaan brengen aan de familie van het slachtoffer.

De toedracht van het ongeval is nog niet duidelijk, er zal onderzoek moeten worden verricht. Bij de aanrijding is een 17-jarige jongen uit Ovezande gewond geraakt, vermoedelijk liep hij diverse botbreuken over heel zijn lichaam op. Hij is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in
Rotterdam gebracht, daar is hij opgenomen. Van de 39-jarige 's-Gravenpolderse bestuurder van de tractor moet nog een verklaring worden opgenomen.