Mannen gepepperd na vechtpartij zwembad Papendrecht


Mannen gepepperd na vechtpartij zwembad Papendrecht

Laatste update:
14-09-2016 | 11:30

Papendrecht - Agenten van de politie in Papendrecht hebben op 13 september pepperspray moeten gebruiken om twee agressieve mannen aan te houden.

agent drukt verdachte tegen muur om boeien om te doen agent drukt verdachte tegen muur om boeien om te doen

Rond 15.15 uur ontstond in het zwembad aan de Burgemeester Keijzerweg een vechtpartijtje tussen meerdere personen. Het zwembadpersoneel wist de boel snel te sussen. Toen agenten bij het zwembad aankwamen om uit te zoeken wat er gebeurd was, kwam er een man boos aangelopen. Hij wilde naar
binnen, want een familielid van hem was bij het vechtpartijtje betrokken geweest en hij wilde tekst en uitleg. De agenten wilden de situatie binnen in het zwembad juist rustig houden en ontzegden hem de toegang.
De man wilde toch naar binnen en sloeg van een agent meteen zijn bril van het hoofd. De agent moest pepperspray gebruiken om de man onder controle te krijgen en aan te houden. Een tweede man die zich met deze arrestatie bemoeide, moest ook gepepperd worden en werd eveneens aangehouden. In de
auto van een van de verdachten werd nog een mes en een luchtbuks gevonden, die beide beslaggenomen zijn. Beide Dordtenaren van 32 en 52 jaar zijn na verhoor heengezonden.