Agenda evenementen en marktconsultaties september | Rijkswaterstaat

Agenda evenementen en marktconsultaties september

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 25 augustus 2016- Laatste update: 25 augustus 2016 18:11 uur

Rijkswaterstaat gaat graag in gesprek met de zakelijke markt. Daarom zijn we steeds vaker te zien op beurzen en evenementen. Daarnaast organiseren we diverse marktconsultaties. Wat er in september op het programma staat, leest u in dit artikel.

Congres 'The Sand Motor: Five Years of Building with Nature'

De Zandmotor bij Kijkduin is een kunstmatig schiereiland van 128 ha dat op natuurlijke wijze aangroeit. Zo ontstaat nieuwe kust die ons land beschermt tegen de zeespiegelstijging. Het is alweer 5 jaar geleden dat dit pilotproject gestart is. Hoog tijd dus om de balans op te maken en de onderzoeksresultaten onder de loep te nemen. Dat gebeurt op het tweedaagse congres 'The Sand Motor: Five Years of Building with Nature'. Aanmelden kan via de website.

* datum: 14 en 15 september

* locatie: Kurhaus en Kijkduin, Den Haag

Marktconsultatie Cooerdinatiebureau Energie (CBE)

Het CBE van Rijkswaterstaat is het kennis- en expertisecentrum als het gaat om de inkoop van energie, energiemonitoring en verduurzaming van energievoorziening. Om dit centrum nog beter haar werk te laten doen, vragen we de markt mee te denken. Deze schriftelijke marktconsultatie is op 22 augustus gepubliceerd op TenderNed. U kunt kunt uw antwoorden tot en met 22 september indienen.

Marktconsultatie optimalisatie aanbesteding meettaken

Rijkswaterstaat besteedt binnenkort de opdracht aan voor het inwinnen van hydrografische-, stromings- en zoutmetingen. Heeft u tips en trucs om deze aanbesteding optimaal uit te voeren? Laat het weten tijdens de marktconsultatie.

* datum: 27 september

Dag van de Openbare Ruimte

De Dag van de Openbare Ruimte is het jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die werkzaam is binnen het werkveld openbare ruimte. Van ontwerp tot inrichting, van onderhoud tot beheer. Rijkswaterstaat geeft op donderdag 29 september een lezing, getiteld 'Energiebesparing/Energieakkoord: doelstellingen openbare verlichting'.

* datum: 28 en 29 september

* locatie: Jaarbeurs Utrecht

Volledige agenda

Bekijk de pagina Beurzen en evenementen voor een compleet agendaoverzicht. Op de pagina Marktconsultaties vindt u meer informatie over alle geplande marktconsultaties.