Fitland neemt Leeuwarden Training & Wellness Center over


Leeuwarden, 20160915 -- Per 1 oktober zal het snelgroeiende Fitland haar deuren openen in het pand van Leeuwarden Training & Wellness Center (LTWC). Fitland is een keten van sportcentra, wellnessresorts, hotels, restaurants en gezondheidsconcepten. Bij Fitland Leeuwarden zullen alleen sport en gezondheidsconcepten worden aangeboden maar leden van Fitland profiteren wel van fantastische voordelen op het gebied van wellness, overnachten en lekker eten.

Real Fitness

De sportcentra van de Fitland Groep onderscheiden zich door het Real Fitness concept. Met de keuze voor Real Fitness slaat Fitland een nieuwe en zelfs revolutionaire weg in op het gebied van trainen in een sportcentrum.

Bij Fitland staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. De gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat erin zit! Een grote functionele trainingsruimte, (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, uitgebreide krachtapparatuur, sauna’s, zwembaden en small group trainingen zijn (net als bij LTWC) bij de prijs inbegrepen.

Daarnaast biedt Fitland een begeleidingsconcept waarin leden in 12 maanden alles over training en voeding leren om zelfstandig hun doelen te behalen. Fitland noemt dit de Real Fitness Journey.

Per 1 oktober zal de Real Fitness Journey geïntroduceerd worden binnen Fitland Leeuwarden. Deze maand worden de werknemers van LTWC opgeleid ter voorbereiding op het nieuwe begeleidingsconcept.

Omdat de groepslessen en overige producten en faciliteiten van LTWC perfect passen bij de visie van Fitland zal er verder qua aanbod niets wijzigen.

Nieuwsgierig?

Voor tarieven, inschrijven en meer informatie kunt u vanaf 1 oktober terecht op www.fitland.nl/leeuwarden of telefonisch contact opnemen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op de vestiging. De koffie staat klaar.

Tijsmaweg 4 | 8924 JP Leeuwarden | 058-2650017