Wie wordt de opvolger van Barry Voorhorst van Kookwinkel Oldenhof


Wie wordt de opvolger van Barry Voorhorst van Kookwinkel Oldenhof en ontvangt de Rabobank Business Award 2017?

Hilversumse Onderneming van het JaarVerkiezing Poster

Op dinsdag 17 januari 2017 wordt opnieuw deze award uitgereikt aan de Hilversumse onderneming van het jaar. Het is alweer de vierde keer dat de Gemeente Hilversum, BV Hilversum en Rabobank Gooi en Vechtstreek dit evenement samen organiseren.

Met deze verkiezing willen de drie partners innovatie & ondernemerschap in de regio stimuleren door het verbinden van onderwijs, (semi-) overheden en bedrijfsleven. De jaarlijkse uitgereikte Rabobank Business Award voor de beste Hilversumse onderneming van het jaar reflecteert dan ook
de waardering voor goed ondernemerschap in Hilversum en omstreken.

Afgelopen jaar was Barry Voorhorst van Kookwinkel Oldenhof de winnaar van de Rabobank Business Award. Bekijk in deze korte video wat de titel Hilversumse onderneming van het jaar heeft opgeleverd voor Kookwinkel Oldenhof.

U kunt bepalen wie de opvolger wordt van Kookwinkel Oldenhof. Dit kan zowel uw eigen organisatie zijn als het bedrijf van een collega ondernemer, zolang de genomineerde maar gevestigd is in Hilversum, minimaal 3 jaar bestaat en voldoet aan een aantal criteria. Uw nominatie kunt u kenbaar maken
op de volgende website: www.hilversumseondernemingvanhetjaar.nl. Hier treft u tevens de overige criteria aan waar een genomineerde aan dient te voldoen. Nomineren kan tot 28 oktober en de award uitreiking is op 17 januari in het MCO gebouw.

Na de nominatieronde bepaalt de lokale gemeenschap wie uiteindelijk de winnaar wordt. Hiervoor is een extern bedrijf ingeschakeld die de online verkiezing begeleidt.