Verkeershinder A4-A12 richting Utrecht | Rijkswaterstaat

Verkeershinder A4-A12 richting Utrecht

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 12 september 2016- Laatste update: 12 september 2016 14:06 uur

Rijkswaterstaat vervangt de fundering en het asfalt van de verbindingsbogen van de A4 naar de A12 richting Utrecht. In verband met deze onderhoudswerkzaamheden zijn twee verbindingsbogen op Knooppunt Prins Clausplein van vrijdag 16 september 22.00 uur tot maandagochtend 19 september 05.00 uur afgesloten.

Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van 10 tot 30 minuten.

Afsluiting

Weekendafsluiting van twee verbindingsbogen op Knooppunt Prins Clausplein:

* Van de A4 vanuit Leiden naar de A12 richting Zoetermeer

* Van de A4 vanuit Delft naar de A12 richting Zoetermeer

Verkeer vanuit Den Haag kan gebruik blijven maken de A12 richting Zoetermeer/Gouda/Utrecht.

Omleidingsroutes weekendafsluiting

Gele borden ter plaatse en informatieborden boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Doorgaand verkeer op de A4 vanuit Leiden richting Gouda/Utrecht wordt omgeleid via de A13 richting Rotterdam en vervolgens via de A20 richting Gouda (omleidingsroute A)

Doorgaand verkeer op de A4 vanuit Delft richting Gouda/Utrecht wordt omgeleid via de A4 richting Amsterdam en vervolgens via de N11 richting Bodegraven (omleidingsroute A)

Voor de bestemmingen Zoetermeer, Leidschenveen, Ypenburg en Nootdorp gelden verschillende lokale omleidingsroutes. Afhankelijk van de herkomst en de bestemming kunt u gebruiken maken van omleidingsroute L, S of Y.

Bereikbaarheid

De snelwegen in Nederland zijn van goede kwaliteit. Om dit zo te houden, voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden om de levensduur van de weg te verlengen en de veiligheid te kunnen garanderen. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Veiligheid

Voor uw eigen veiligheid en die van de wegwerkers en weginspecteurs: pas uw rijstijl aan. Volg de aanwijzingen boven en langs de weg en respecteer de snelheidslimiet

Meer informatie

Nadere informatie over de weekendafsluiting van de verbindingsbogen op Knooppunt Prins Clausplein is te verkrijgen via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800 - 8002 of via Twitter.