Bestuurder rijdt door na aanrijding met fietsers, getuigen gezocht


Bestuurder rijdt door na aanrijding met fietsers, getuigen gezocht

Laatste update:
17-09-2016 | 10:43

Noordeinde - In de nacht van vrijdag op zaterdag 17 september zijn een man en een vrouw uit Noordeinde aangereden door een automobilist, die daarna doorgereden is. Beide fietsers liepen ernstige verwondingen op en de politie is dringend op zoek naar getuigen.

Het ongeval vond rond 01.50 uur plaats, op de Kleine Woldweg in Noordeinde (gemeente Oosterwolde). De 53-jarige man en 50-jarige vrouw fietsten over de Kleine Woldweg en zijn aangereden door een auto die richting de Naaldeweg reed. De bestuurder (een jongeman) zou wel even zijn gestopt, maar
is daarna doorgereden.

Diverse passanten schoten na het ongeval te hulp en verleenden eerste hulp aan de slachtoffers. De man en vrouw liepen ernstige verwondingen op en zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zij verblijven allebei nog in het ziekenhuis, hun toestand is wel stabiel.

De Verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval.

Getuigen gezocht

De politie is dringend op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van het ongeval, of die denken het betreffende voertuig vlak voor of na de aanrijding gezien te hebben. U kunt de politie bellen via 0900-8844.

2016459912