A59: Afsluiting oprit (46) Engelen (richting Waalwijk); 17-18 september | Rijkswaterstaat

A59: Afsluiting oprit (46) Engelen (richting Waalwijk); 17-18 september

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 08 september 2016- Laatste update: 08 september 2016 15:55 uur

Rijkswaterstaat voert van zaterdag 17 september 20.30 uur tot zondag 18 september 11.00 uur onderhoud uit aan oprit (46) Engelen in de richting van Waalwijk.

Hierdoor is de oprit tijdelijk afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 5 minuten.

Afsluiting A59 oprit (46) Engelen richting Waalwijk

Op zaterdag 17 september 20.30 uur tot zondag 18 september 11.00 uur is de volgende weg afgesloten:

* A59 oprit (46) Engelen richting Waalwijk

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Zo beveiligen we locaties waar werkzaamheden plaatsvinden of een incident is geweest. Dit doen we bijvoorbeeld met een rood kruis boven de weg en een gele pick-up schuin op de weg. Of met de inzet van een botsabsorber die bij een eventuele aanrijding de klap opvangt. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden betreffen vooronderzoeken ter voorbereiding op de onderhoudswerkzaamheden die zullen gaan vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2016 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie

Meer informatie over afsluitingen vindt u ook op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).