N65: werkzaamheden tussen Oisterwijk en Haaren (richting 's-Hertogenbosch); 17-18 september | Rijkswaterstaat

N65: werkzaamheden tussen Oisterwijk en Haaren (richting 's-Hertogenbosch); 17-18 september

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 08 september 2016- Laatste update: 08 september 2016 16:27 uur

Rijkswaterstaat voert van zaterdag 17 september 21.00 uur tot zondag 18 september 10.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan de N65.

Hierdoor is de N65 tussen het kruispunt met de Panneschuurlaan (Oisterwijk) en het kruispunt met de Monseigneur Zwijsenstraat (Haaren) afgesloten voor het verkeer richting 's-Hertogenbosch. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluiting N65

De N65 tussen Oisterwijk en Haaren in de richting van 's-Hertogenbosch is van zaterdag 17 september 21.00 uur tot zondag 18 september 10.00 uur afgesloten tussen de kruispunten:

* Panneschuurlaan/ Kreitenmolenstraat in de richting van 's-Hertogenbosch

* Monseigneur Zwijsenstraat/Koolhofweg richting 's-Hertogenbosch

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Zo beveiligen we locaties waar werkzaamheden plaatsvinden of een incident is geweest. Dit doen we bijvoorbeeld met een rood kruis boven de weg en een gele pick-up schuin op de weg. Of met de inzet van een botsabsorber die bij een eventuele aanrijding de klap opvangt. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden betreffen vooronderzoeken ter voorbereiding op de onderhoudswerkzaamheden die zullen gaan vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2016 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie

Meer informatie over afsluitingen vindt u ook op de pagina Geplande wegwerkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).