Vrouw beroofd en bedreigd met nepwapen


Vrouw beroofd en bedreigd met nepwapen

Laatste update:
18-09-2016 | 14:40

Wijchen - In de nacht van zaterdag op zondag 18 september is een 39-jarige vrouw uit Wijchen bedreigd, vermoedelijk met een nepwapen, en beroofd van haar telefoon.

De vrouw liep samen met een familielid rond 02.15 uur over de Oude Klapstraat in Wijchen toen er ineens twee jongens voor hen gingen staan en hen bedreigden met vermoedelijk een nepwapen. De jongens eisten onder andere geld. De vrouw was dusdanig overtuigd van het feit dat het een nepwapen
betrof dat ze het wapen probeerde af te pakken. Hierbij viel het wapen op de grond. Ook probeerde de vrouw de jongen die het wapen op haar had gericht te slaan, maar kreeg ze vervolgens zelf een klap van hem. Ook zag deze jongen kans haar telefoon uit haar hand te trekken, waarna beide jongens
er rennend vandoor gingen. Even later zag een getuige de twee jongens op een fiets hard langs fietsen, richting het centrum, waarbij de voorste jongen het wapen in de hand had. De jongen met het wapen was getint, en droeg een zwart vest met capuchon en een bril.

De politie werd gebeld en onderzoekt de beroving. Heeft u iets gezien en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.



2016461730