Politie Wijdemeren op Facebook


Politie Wijdemeren op Facebook

Laatste update:
19-09-2016 | 10:16

Wijdemeren - Sinds maandag 19 september heeft de politie in Wijdemeren een eigen Facebook-pagina. Op de pagina plaatst de politie regelmatig berichten over het dagelijks politiewerk.

Naast diverse Twitteraccounts en berichten op politie.nl is de politie in Wijdemeren nu ook te volgen op Facebook. De politie kan zo op een zeer laagdrempelige manier informatie delen en halen. Het enige wat bezoekers moeten doen om volger te worden, is de `vind-ik-leuk'-button aanklikken op
de pagina https://www.facebook.com/politiewijdemeren/. Statusberichten van de pagina`s verschijnen dan automatisch op de tijdlijn.

Diverse berichten

Agenten plaatsen interessante en relevante berichten en reageren ook zelf op reacties van de `likers'. Het gaat om een beeld van het dagelijkse politiewerk, zoals een aanhouding van een inbreker, een aankondiging van een bewonersbijeenkomst, een opsporingsbericht, getuigenoproep of leuke
weetjes. Hiermee wil de politie de relatie met bewoners in het werkgebied te vergroten.

Via de Facebookpagina's kunt u geen meldingen doen. Voor een noodhulpmelding bel 112 en voor overige meldingen kunt u de politie bereiken via 0900-8844.

Benieuwd naar de Facebook-pagina? Kijk dan op: https://www.facebook.com/politiewijdemeren/