Omlegging A9 Badhoevedorp: werkzaamheden september | Rijkswaterstaat

Omlegging A9 Badhoevedorp: werkzaamheden september

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 20 september 2016- Laatste update: 20 september 2016 14:13 uur

Iedere maand geeft Rijkswaterstaat een overzicht van de werkzaamheden aan de omlegging van de A9 bij Badhoevedorp. In deze editie een overzicht van de belangrijkste werkzaamheden in september 2016.

Werkzaamheden aan het nieuwe viaduct van de A9 over de A4 en Schiphol-spoorlijn.

Start bouw nieuwe onderdoorgang

In september start de aannemerscombinatie BadhoeverBogen met de bouw van een nieuwe onderdoorgang. Verkeer op de A4 vanuit Amsterdam dat naar de A9 richting Amstelveen wil, neemt in de toekomst een nieuwe verbindingsweg die onder de A9 door gaat lopen. De onderdoorgang die hiervoor gebouwd wordt, zal net als bij de halfronde onderdoorgang op de Schipholweg opgebouwd worden vanuit boogelementen. De werkzaamheden duren tot eind september.

Verkeershinder in nacht van 25 september op A4 bij Badhoevedorp

Voor de nieuwe A9 bij Badhoevedorp werkt Rijkswaterstaat aan de bouw van een viaduct over de A4 en de Schiphol-spoorlijn. Vanwege de werkzaamheden krijgen weggebruikers te maken met nachtelijke wegafsluitingen en verkeersstops. Schiphol is tijdens deze werkzaamheden bereikbaar. Alle informatie over de werkzaamheden kunt u lezen in ons nieuwsbericht over de verkeershinder.

Meer nieuws

* A9: omlegging bij Badhoevedorp