Politie zoekt getuigen poging plofkraak


Politie zoekt getuigen poging plofkraak

Laatste update:
22-09-2016 | 11:36

Geldermalsen - Woensdagavond laat hebben onbekenden geprobeerd een pinautomaat op te blazen in een supermarkt aan Achter 't Veer in Geldermalsen. Er is de nodige schade aangericht, maar geen geld buitgemaakt. De politie is op zoek naar getuigen.

Om 23.40 uur kwam er een inbraakmelding binnen van de plofkraak. De politie ging direct ter plaatse, maar trof de daders niet meer aan. De toegangsdeur van de supermarkt bleek geforceerd te zijn, waarna de daders geprobeerd hebben de pinautomaat op te blazen. Dit is niet gelukt. Wel is de
nodige schade ontstaan, niet alleen aan de toegangsdeur en pinautomaat, maar ook enkele ruiten van de zaak raakten beschadigd.

Een deskundige van de politie kwam ter plaatse om vast te stellen of de situatie veilig was, toen dit het geval bleek is er sporenonderzoek verricht door de politie.

Tips

De politie is benieuwd of iemand verdachte personen en/of voertuigen gezien heeft in de omgeving van de supermarkt woensdagavond. Denkt u iets gezien te hebben wat van belang kan zijn voor de politie, neem dan contact op via 0900-8844.



2016468933 (en)