Blog: Deuk in mijn schedel


Blog: Deuk in mijn schedel

Laatste update:
22-09-2016 | 14:00

Nederland - `De man ligt op zijn rug. Om hem onder controle te krijgen, buig ik over hem heen. Omdat ik bang ben dat hij er weer vandoor probeert te gaan, houd ik hem stevig vast. Dan voel ik een harde klap tegen mijn achterhoofd. Ik krimp in elkaar van pijn en zie in een flits dat hij me met
zijn knie heeft geraakt.'

Blog: Deuk in mijn schedel van Hugo Roossink Blog: Deuk in mijn schedel van Hugo Roossink

Hugo Roossink vertelt over een aanhouding waarbij hij zelf gewond raakt. Lees zijn volledige blog.

Blogs en politieverhalen in beeld

Politiemensen delen sinds oktober 2013 hun dagelijkse belevenissen met u in blogs. Zij schrijven hun verhalen in eigen tijd. Sinds juni 2015 vertellen enkelen hun ervaringen ook in korte video's onder de noemer: `Politieverhalen in beeld'. De blogs en video's zijn te vinden
op politie.nl, Twitter (@Politie) en Facebook (Politie Nederland). U kunt daar ook reageren op een verhaal. Lees en bekijk meer blogs en politieverhalen in beeld op de overzichtspagina Politieverhalen.