Getuigen van woningoverval gezocht


Getuigen van woningoverval gezocht

Laatste update:
22-09-2016 | 15:56

HOUTEN - De politie wil graag in contact komen met mensen die iets hebben gezien of meer weten van een woningoverval op de Spoorhaag in de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 september.

Omstreeks 22.45 uur drongen drie onbekende mannen de woning binnen en bedreigden een 55-jarige bewoner. De overvallers vernielden huisraad en bleven enkele uren in de woning. Omstreeks 03.15 uur verlieten ze het pand, met geringe buit. Het slachtoffer belde uit angst pas de volgende dag de
politie.

Signalementen

Het gaat om drie mannen van vermoedelijk Surinaamse of Antilliaanse afkomst in de leeftijd van 20 tot 30 jaar.

* Dader 1 is circa 1.80 meter lang. Hij heeft kort zwart kroeshaar en droeg een zwarte sportbroek van het merk Nike met witte streep, zwarte sportschoenen met witte strepen en een donker jack. Ook droeg hij zwarte stoffen handschoenen.
* Dader 2 is circa 1.75 tot 1.80 meter lang. Hij heeft bruin kroeshaar. De man had een stoppelbaard. Hij droeg een donkere spijkerbroek, een net zwart vest met rits en lange mouwen. Hij droeg eveneens zwarte stoffen handschoenen.
* Dader 3 is de kleinste met 1.75 meter lengte. Hij heeft een stevig postuur en zwarte dreadlocks. Hij droeg een bordeauxrode broek en een glimmende zwarte zomerjas.

Uw tip!

De politie is een onderzoek gestart en roept de hulp in van eventuele getuigen. Heeft u informatie met betrekking tot deze overval? Of heeft u personen gezien die voldoen aan het signalement? Neem dan contact op met de politie via 0900 - 88 44. Anoniem melden kan ook via 0800 - 7000 of
www.meldmisdaad.nl.