Lufthansa Technik vliegt met Mindbreeze InSpire

HAMBURG, Duitsland en LINZ, Oostenrijk-(BUSINESS WIRE)- Lufthansa Technik is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie van vliegtuigen. Om beter te kunnen zoeken in de interne gegevensbronnen heeft Lufthansa Technik gekozen voor de zoektoepassing van Mindbreeze, de zoek- en big data-specialist voor het bedrijfsleven.

Mindbreeze InSpire

Lufthansa Technik maakt gebruik van diverse specialistische toepassingen waarin gedetailleerde informatie is verzameld. Lufthansa streeft ernaar in deze waardevolle, maar sterk gespreide informatie precies de juiste informatie te vinden op het juiste moment en binnen de juiste context voor de gebruikers en afdelingen die deze informatie nodig hebben. Gericht zoeken in alle gegevens van de gehele onderneming is nu mogelijk met Mindbreeze InSpire, waarmee relevante informatie direct kan worden gevonden, ongeacht of de informatie is opgeslagen in gestructureerde of ongestructureerde indelingen en bronnen. Maar de oplossing van Mindbreeze gaat nog een stap verder. De insight-engine biedt een overzicht van alle aspecten van het zoekobject - bijvoorbeeld een vliegtuigonderdeel. Hierdoor wordt het verkrijgen van informatie aanzienlijk vereenvoudigd voor de betreffende afdelingen.

Corporate Innovation Manager Nico Dannenbring zegt: "Mindbreeze brengt ons een stap verder op weg naar de toekomst van digitalisering, en maakt alle benodigde informatie toegankelijker voor onze medewerkers. Het is nu bijvoorbeeld eenvoudiger voor ons de kennis van onze onderzoekers en ontwikkelaars toe te passen en te implementeren op een snellere en doelgerichtere wijze. Hierdoor kunnen we onze klanten steeds meer innovatieve producten en diensten bieden."

"We zijn er trots op dat een vooraanstaand bedrijf als Lufthansa Technik heeft besloten het vertrouwen te schenken aan de werking van ons product. We zijn als winnaar uit de bus gekomen na een intensieve evaluatiefase, en dat zegt heel veel over ons product en ons team", aldus Daniel Fallmann, oprichter en CEO van Mindbreeze

Over Lufthansa Technik

Lufthansa Technik is een wereldwijd toonaangevend bedrijf op het gebied van onderhoud, reparatie en revisie van vliegtuigen.

Over Mindbreeze

Mindbreeze, een bedrijf met hoofdkantoor in Linz, Oostenrijk, is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor zoek-, big data- en kennisbeheer voor het bedrijfsleven. Onze insight-engine begrijpt informatie en maakt een totaaloverzicht mogelijk van de kennis van de onderneming - ongeacht waar (gegevensbronnen) en hoe (gestructureerd, ongestructureerd) deze is opgeslagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: www.businesswire.com/news/home/20160923005448/nl/

Contacts

Mindbreeze

Ulrike Kogler

+43 732 606162-0

(pr@mindbreeze.com)