Nieuw Snor-boek: Het Winter BBQ-boek


UTRECHT, 20160914 -- Weer of geen weer, barbecueën kan altijd. Sterker nog, dat is juist extra leuk als het weer niet meteen voor de hand ligt. Eten bereid op een houtskoolvuurtje is immers veel lekkerder dan gewoon uit een pan. Dat bewijst Charlotte Fielmich, beter bekend als Madame Charlotte, wederom met haar nieuwe boek Het Winter BBQ-boek, dat op 24 september verschijnt tijdens het Snorfestival in Utrecht.

Persbericht: Nieuw Snor-boek Het Winter BBQ-boekWinters BBQ-feestje met Madame Charlotte
Niet alleen in de zomer, maar ook in de herfst en winter steken steeds meer mensen hun barbecue aan. Juist dan is het gezellig om met z’n allen rondom een vuurtje te kokkerellen. In Het Winter BBQ-boek staan recepten als Bruschetta met paddenstoelen, Parelhoen met sinaasappelsalsa en bijgerechten als winterse koolsla van rode kool, pastinaak en wortel passeren de revue. Madame Charlotte maakt het boek compleet met winterdrankjes, stylingtips en winterse playlists. Zo zijn alle tips en trucs binnen handbereik voor een geslaagd winters BBQ-feestje.
 
Gourmand Cookbook Award
Een deel van deze recepten verscheen eerder in het boek On Fire!, waarvoor Madame Charlotte een Gourmand Cookbook Award voor het beste BBQ-boek ter wereld ophaalde in Yantai, China.
 
Over de makers
Charlotte Fielmich heeft eerder Koken op een Vuurtje en On Fire! geschreven. Ze runt een cateringbedrijf en restaurant aan de Sloterplas in Amsterdam en werkt als culinair redacteur en als foodstyliste. De foto’s zijn van Saskia Lelieveld uit Utrecht.


Titel:
Het Winter BBQ-boek
Tekst: Charlotte Fielmich
Fotografie: Saskia Lelieveld
ISBN: 978-94-6314-027-0
Aantal pagina’s: 144
Formaat: 170 x 240 mm
Prijs: € 16,99
Verschijnt: 24 september 2016