Tankstation overvallen, getuigen gezocht


Tankstation overvallen, getuigen gezocht

Laatste update:
24-09-2016 | 10:54

Den Haag - De districtsrecherche Den Haag Zuid onderzoekt een overval op het Texaco tankstation aan de Leyweg, vrijdagavond 23 september omstreeks 22.00 uur. In verband met het onderzoek is de recherche dringend op zoek naar getuigen.

Omstreeks 22.00 uur kwam bij de politiemeldkamer de melding binnen dat er bij het tankstation een overval was gepleegd door twee jonge mannen met een wapen. De melder was achter de daders aangereden, die er lopend vandoor waren gegaan, maar raakte de twee kwijt toen zij de Paterswoldestraat in
gingen. Ter plaatse gesnelde agenten zetten direct een grootschalige zoektocht in de omgeving op.

Twee 16-jarige Hagenaars werden korte tijd later aangehouden in de omgeving. Zij hebben de nacht op het politiebureau doorgebracht en zullen zaterdag verhoord worden. Hun betrokkenheid bij de overval wordt onderzocht.

Signalement

Van de overvallers is het volgende signalement bekend:

De eerste dader was ongeveer 1.70m lang en had een dun postuur. Hij had een masker op zijn hoofd en droeg een grijs vest met een capuchon over het hoofd en een zwarte broek.

Zijn mededader was ongeveer 1.75m lang en had een buikje. Hij was eveneens gekleed in een zwarte trainingsbroek en droeg daarop een zwart vest met een capuchon op zijn hoofd. Ook hij was gemaskerd.

Tips?

Was u getuige van deze overval, heeft u op een andere manier informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn, of kunt u meer vertellen over de vluchtroute van de verdachten? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag Zuid via nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M.
0800-7000.