Uitgeverij Snor opent pop-up Snorfabriek


UTRECHT, 20160728 -- Een jaar lang creatieve workshops, boeklanceringen, etentjes, mobiele werkplekken, café-restaurant, galerie, winkel, atelier, zeefdrukkerij en uitgeverij. Dat is de pop-up Snorfabriek. De fabriek opent in het weekend van 24 en 25 september tijdens het Snorfestival in de voormalige Bovenbouwwerkplaats van NS, aan de 2eDaalsedijk 14A in Utrecht. De Snorfabriek is een initiatief van Uitgeverij Snor in Utrecht.

Bruisende ontmoetingsplek
Snor maakt een bruisende ontmoetingsplek van de NS-loods, samen met bevriende koks, schrijvers, illustratoren, fotograferen en kunstenaars. Bezoekers en buurtbewoners kunnen zes dagen per week terecht om koffie te drinken, te kletsen, te kijken en te leren bij en van de creatieve ondernemers die zich in de loods vestigen in containers, kleine huisjes of een kas.

Snorfabrikanten
Zo zie je bij Uitgeverij Snor welk boek op dat moment in de maak is, bij Klein Kapitaal kun je zeefdrukken, de Woonpioniers bouwen aan hun tiny houses en bij de Easy Aloha’s en Frank Leenders kun je muziek maken en muziek luisteren. Flow Magazine is niet alleen mediapartner, het tijdschrift heeft in de Snorfabriek een eigen Flowkas waar maandelijks Flow-workshops plaatsvinden en waar de makers van Flow regelmatig zelf zitten te werken. Naast de Snorwinkel vind je in de Snorfabriek de Flow pop up store; alle Flow producten, tijdschriften en paper goodies van Flow-illustratoren.

Initiatiefnemer
Snorfabriek-initiatiefnemer Uitgeverij Snor bestaat dit najaar 10 jaar. In 2006 geleden maakten oprichters Annemarieke Piers en Claudette Halkes het eerste Snorboek, op steenworp afstand van de Snorfabriek. Inmiddels staan er zo’n 100 boeken op naam van de Uitgeverij, heeft Snor een succesvolle chocoladelijn, worden Snorboeken in licentie in acht talen verkocht, organiseerde Snor de afgelopen twee het drukbezochte Snorfestival bij Camping de Lievelinge in Vuren. En nu is het tijd voor een jaar lang feest.

Kom ook kijken, dansen, eten, drinken, en kletsen.


www.dewereldvansnor.nl