Danielle Van 't Schip Oonk brengt Loveable Light naar Melbourne


NAARDEN, 20160803 -- “Het vinden van vrede in jezelf leidt tot de ontwaking van je innerlijke rust die een stroom van liefde teweeg zal brengen, met op de langere termijn wereldvrede als resultaat,” is één van de boodschappen die Danielle Van ’t Schip Oonk in haar boek “De Grote Waarheid” wil uitdragen. De klik met Annelies George en het op 20 juni 2016 gelanceerde “Loveable Light” was snel gemaakt. Dit initiatief, waarbij mensen wereldwijd worden uitgenodigd om op zondag 25 september 2016 naar de zonsopgang te komen kijken om een boost aan positieve energie teweeg te brengen, wil Danielle graag naar Australië brengen. Op een door haar nog nader te communiceren plek in Melbourne zal zij op de bewuste zondag samen met anderen in een kring van liefde de zonsopgang beleven.

[Loveable Light voor wereldvrede: Begroeting van de zon op 25 september 2016]


“Noorwegen doet inmiddels ook al mee en er zijn toezeggingen vanuit Bonaire, Barcelona en Dubai,” geeft Danielle aan, benadrukkend dat ook in Nederland het initiatief nog veel meer moet gaan leven. “Mensen kunnen zich opgeven via de website als deelnemer of organisator van een plek.” Dat laatste is vrij eenvoudig. “Het is een kwestie van het invullen van een formulier en het eventueel toezenden van een foto. De rest gaat automatisch.”

Het idee voor “Loveable Light” kwam tijdens het schrijven van Annelies’ tweede boek (“Mary en Jessie”). Kijkend naar de kwantum fysica werkt de beïnvloeding van met elkaar in aanraking komende deeltjes  razendsnel als het negatieve gedachtes en ideeën betreft (denk o.a. aan Hitler). “Dan moet het dus ook andersom werken,” aldus Annelies, beredenerend dat het samenkomen van liefdevolle mensen een stroom aan positieve energie teweeg zal brengen. De zonsopgang is daarbij een metafoor. “Vanuit het donker ga je naar het licht. Dat is ook wat wij willen bereiken. Meer liefde schijnen over deze wereld, zodat de duisternis die nu door negatief handelen zijn schaduw werpt op ons leven, langzamerhand verdwijnt.”

Meer weten over Loveable Light? Bezoek onze website: www.basaiia.com/loveable-light of facebook pagina: www.facebook.com/loveablelight.